Hang uw wens in de wensboom

Woensdag 2 december 2020

Op het Kerkplein aan de Hoofdstraat bij de Sint-Odulphuskerk staat een grote wensboom. De wensboom is een initiatief van de werkgroep bijzondere vieringen en activiteiten van de Sint-Odulphuskerk.
Wat wenst u voor volgend jaar? Weer terug naar het leven zoals we gewend waren? Weer een arm om iemand zijn schouder kunnen slaan?
De gemeente vindt dit een mooi initiatief! Graag roepen wij u samen op om in de boom een kerstbal te hangen. Misschien heeft u wel een mooi gedicht, foto’s, een mooie wens of boodschap. Dat mag allemaal. Heeft u thuis niet de juiste spullen? Bij de kerk vindt u ook kerstballen en stiften om een mooie boodschap op een kerstbal te schrijven.

De mens achter de wens

Hoe meer versieringen in de boom, hoe liever. Uiteraard zijn we nieuwsgierig naar de mens achter de wens. Wij willen graag mooie verhalen delen in deze tijd. Als we u mogen benaderen om uw boodschap over te brengen, laat dan een telefoonnummer achter. Dan wordt er contact met u opgenomen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS