Natuurgebied De Scheeken opengesteld, met een aantal regels

Dinsdag 17 november 2020

We zijn trots op het nieuwe natuurgebied De Scheeken in De Vleut. Het gebied is dit jaar al volop bezocht. Mensen kunnen in De Scheeken wandelen en kinderen kunnen spelen op het natuurspeeleiland. Een welkome en gezonde afleiding in deze lastige tijd met COVID-19.

Huisregels

Om het iedereen naar de zin te maken en de natuur in het gebied de nodige rust te geven, is het belangrijk om u te houden aan een aantal huisregels. Sinds kort staan deze op groene bordjes vermeld bij de verschillende ingangen van het gebied. Om een paar regels te noemen: we houden het gebied graag schoon, dus neem u afval weer mee naar huis. Honden zijn alleen aangelijnd welkom. Behalve wandelen zijn andere vormen van verkeer niet toegestaan in het gebied.

Onze collega’s van handhaving en beheer zijn regelmatig in het gebied aanwezig en kunnen u als het nodig is op deze huisregels wijzen.

Laten we met elkaar het natuurgebied schoon en goed houden voor mens en natuur!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS