Tozo 3 aanvragen kan voortaan online

Woensdag 11 november 2020

Bent u zelfstandig ondernemer en zijn de financiële gevolgen van het coronavirus voor u na 1 oktober nog niet voorbij? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor financiële ondersteuning: de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) 3. Die kunt u voortaan online aanvragen via de website van de gemeente. U vult alleen de vragen in die voor u van toepassing zijn. De aanvraag verloopt op deze manier sneller en gemakkelijker.

Hoe werkt het?

Voor de veiligheid van uw persoonsgegevens logt u in met DigiD. Vervolgens maakt u een aantal keuzes. Afhankelijk van die keuzes krijgt u de vragen te zien die voor u van toepassing zijn. De benodigde (bewijs)stukken voor uw aanvraag kunt u direct uploaden in het formulier. U ontvangt een ontvangstbevestiging en daarna gaat de gemeente aan de slag met uw aanvraag.

Steeds meer digitaal werken

Bij de gemeente Best kunt u steeds meer online regelen. Ook op het gebied van zorg en (inkomens)ondersteuning. Over een tijdje is het bijvoorbeeld ook mogelijk om belangrijke stukken die bij uw aanvraag horen in te zien via MijnOverheid.nl. Daar zetten we dan ook uw digitale post klaar.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie of om een aanvraag in te dienen op www.gemeentebest.nl/tozo3.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS