Werkzaamheden aan fietspad tussen Best en Son (N620)

Vrijdag 6 november 2020

De provincie Noord-Brabant voert werkzaamheden uit aan het fietspad langs de Bestseweg en Sonseweg (N620) tussen Best en Son. Het fietspad is tussen maandag 9 november en vrijdag 27 november afgesloten op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers gebruik maken van een fietstaxi of een alternatieve omleidingsroute. Fietsers moeten rekening houden met enige vertraging.

Op veel locaties is het fietspad aangetast door wortelgroei van de naastgelegen bomen. Het fietspad tussen de Schietbaanlaan in Best en het Dutmellapad in Son krijgt daarom een nieuwe asfalt deklaag en wordt verbreed naar 3,50 meter.

Fietstaxi tijdens werkzaamheden

Op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur kunnen fietsers gebruik maken van een fietstaxi. De fietstaxi staat klaar op twee locaties:

• Vanuit Best: nabij de kruising van de Achterste Kampweg en Sonseweg
  • Vanuit Son: nabij de carpoolplaats aan de kruising Dutmellapad en Bestseweg

Fietsers kunnen plaatsnemen in de taxi en de fiets wordt op een fietsaanhanger vervoerd. De fietstaxi wordt ingericht volgens de laatste Coronarichtlijnen, het dragen van een mondkapje is verplicht. Buiten de werktijden is het fietspad open voor fietsers, waarbij er (tijdelijke) verkeersmaatregelen van kracht zijn. Naast de fietstaxi wordt er een alternatieve omleidingsroute aangeboden. Deze loopt via Boslaan Zuid naar de Ncb-weg, het fietspad langs het kanaal, het fietspad langs de A50 en andersom.

Mocht u nog vragen hebben over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Ward Gijsberts, provincie Noord Brabant, via wgijsberts@brabant.nl of 06 18 30 32 04.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS