Horeca mogen terrassen in winter open houden

Dinsdag 13 oktober 2020

Bestse horecaondernemers mogen een overdekt winterterras inrichten. De winterterrassen zijn toegestaan tot 1 april. Normaal gesproken duurt het terrasseizoen tot 1 november. De ondernemers merk(t)en de gevolgen van de coronamaatregelen en kwamen met het idee van overdekte terrassen tijdens de winterperiode. De gemeente werkt hier graag aan mee.

Veilig genieten volgens de maatregelen

De komende tijd kunt u dus bij de horeca tenten of overkappingen zien verschijnen. Op deze manier kunnen we in Best blijven genieten van een hapje of een drankje. Uiteraard gelden ook alle algemene maatregelen in strijd tegen het coronavirus. Controles op het naleven van de regels blijven ook de komende maanden doorgaan. Dat geldt zowel voor de klanten als de horecaondernemers.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS