Raadsvergadering in het Heerbeeck College

Dinsdag 15 september 2020

Op 21 september vanaf 19.30 uur overlegt de gemeenteraad van Best onder andere over Alaparada, Bestemmingsplan hoek Spoorweglaan – Hoofdstraat en Onderzoek naar huisvesting. Deze raadsvergadering vindt plaats in de aula van het Heerbeeck College. Op deze manier kunnen alle raadsleden, met inachtneming van 1,5 meter afstand, in één ruimte aan de vergadering deelnemen. De agenda en de stukken vindt u op best.notubiz.nl.

Wilt u de vergadering volgen?

Ga dan naar best.notubiz.nl. Ook Omroep Best zendt de vergadering live uit. Vanwege de coronamaatregelen kunnen belangstellenden slechts zeer beperkt aanwezig zijn. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Mail dan uiterlijk 17 september naar raadsgriffie@gembest.nl. U ontvangt bericht of we een plaats voor u kunnen reserveren.

Wilt u inspreken?

Neem dan contact op met de griffie via raadsgriffie@gembest.nl. U kunt zich tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS