Berichten over loslopende nertsen

Vrijdag 4 september 2020

We zien en horen berichten over rondlopende nertsen in onze gemeente. Normaal gesproken kijkt u er misschien niet zo van op. Maar we kunnen ons indenken dat u zich in deze tijd misschien zorgen maakt. Volgens de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) is er op dit moment geen reden voor ongerustheid. Het bedrijf wordt door hen wekelijks gemonitord. Dit heeft tot op heden geen besmettingen aangetoond.

Zie u een nerts in uw wijk? Meld dit dan bij de gemeente. Dit kan via de fixi-app. Bellen kan natuurlijk ook.
Meer informatie over nertsen en het coronavirus leest u op de website van de Rijksoverheid. 

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS