Klachten die passen bij corona? Laat u testen en volg aanwijzingen op!

Dinsdag 1 september 2020

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Laat u dan testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar. 

Laat u zich testen? Blijf dan thuis tot het moment dat u de uitslag weet. Ga niet naar werk, school, of de winkel en ontvang geen bezoekers. Is de uitslag negatief – geen corona – dan kunt u weer naar buiten. 

Komt u net terug uit een land met een oranje of rood reisadvies vanwege corona? Blijf dan 10 dagen in thuisquarantaine. Ook als u geen klachten vertoont. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS