Corona-proof informatiebijeenkomst Dijkstraten

Dinsdag 14 juli 2020

Op 7 juli was er een informatiebijeenkomst met bewonersparticipatie voor bewoners van Dijkstraten. Bewoners waren uitgenodigd om kennis te maken met de plannen om de wijk Dijkstraten woonrijp te maken. Dit gebeurde in 5 blokken van 45 minuten. Zo konden bewoners zien hoe de wegen, parkeergelegenheden en de verlichting in hun toekomstige woonomgeving eruit komen te zien.

Corona-maatregelen

Een hele tijd konden er geen bijeenkomsten plaatsvinden. Sinds 1 juli is dat weer mogelijk. Uiteraard met inachtneming van diverse maatregelen. De corona-maatregelen zijn in de uitnodigingsbrief aan de bewoners duidelijk gemaakt. Bewoners hadden hierdoor voldoende mogelijkheid om op gepaste afstand vragen te stellen. Zowel vanuit de gemeente, de aannemer, maar ook vanuit de (toekomstige) bewoners is deze bijeenkomst goed ontvangen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS