Versoepelingen komen voor kermis Best te laat

Donderdag 25 juni 2020

Het kabinet maakte bekend dat vanaf 1 juli veel meer mogelijk is. Maar uiteraard wel op 1,5 meter afstand. Het zou mogelijk zijn om festiviteiten en kermissen te organiseren. Helaas is het voor nu niet mogelijk om de kermis in Best op korte termijn te organiseren. Hoe graag we dit ook zouden willen.

Voorbereidingen niet haalbaar

De organisatie van een kermis zoals in Best duurt ongeveer 6 tot 9 maanden. Zo moeten er de vergunningen geregeld worden. Door corona zijn de voorbereidingen stilgelegd. En bereiden we ons voor op een nieuwe editie in 2021. Uiteraard hadden we dit graag anders gezien en missen wij de feestelijkheden van de kermis ook.

Toch een poffertjeskraam en suikerspinkraam

Toch willen we graag op een feestelijke manier stilstaan bij de dagen dat normaal de kermis zou zijn. Vanaf vrijdag 3 juli tot en met dinsdag 7 juli vindt u op het Dorpsplein een poffertjeskraam en een suikerspinkraam. Ook gaat de markt gewoon door op zaterdag 4 juli.
Maar merkt u dat het druk is op het Dorpsplein? Kom dan op een ander moment terug.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS