Maak jij samen met onze ZAP-vrijwilligers het verschil?

Dinsdag 16 juni 2020

Het is een flinke klus om Best schoon en netjes te houden. Daarom werkt de gemeente onder andere samen met ZAP-vrijwilligers om te zorgen dat het geen puinhoop wordt. Helaas zien we dat er ook in deze corona-tijd veel afval op straat beland. Maar er wordt ook zwerfafval opgeruimd door individuen en in gezinsverband. Nu de regels langzaam soepeler worden kan er ook meer zelfstandig zwerfafval opgeruimd worden.

Word ook een ZAP-vrijwilliger

Dus heb jij ook genoeg van het zwerfafval bij jou in de buurt? Wil jij graag iets doen tegen zwerfafval? Sluit je dan aan bij onze ZAP-vrijwilligers. ZAP staat voor ZwerfAfvalPakkers. Zij helpen de gemeente om de omgeving schoon en netjes te houden. De gemeente zorgt voor opschoonmaterialen (handschoenen, afvalgrijpers, afvalzakken, afvalzakhouder en veiligheidshesjes) en haalt de volle afvalzakken met zwerfafval op. Bijna 20 ZAPpers zetten zich in voor de gemeente Best. Sommige werken individueel, als gezin, of in een klein gezelschap en houden de buurt regelmatig schoon. Interesse? Laat het ons weten via: teamschoon@debries.eu

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS