Grootschalig onderhoud brug Eindhovenseweg-Zuid uitgesteld

Dinsdag 16 juni 2020

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug over het kanaal op de Eindhovenseweg-Zuid. De leuningen van de brug worden opgeknapt. Ook de voegen in het asfalt komen aan de beurt. En verder worden kleine reparaties aan de brug zelf uitgevoerd.

Startdatum uitgesteld

Deze werkzaamheden zijn uitgesteld. De werkzaamheden starten dus niet op maandag 22 juni, in tegenstelling tot de berichtgeving in de Groeiend Best van week 25. Zodra een nieuwe begin- en einddatum bekend is, informeren wij u. 

Verkeershinder

De werkzaamheden vinden op werkdagen plaats, tussen 07.00 uur en 16.00 uur. De brug is gewoon open voor autoverkeer. Soms wordt een rijstrook afgesloten, wat voor minimale hinder kan zorgen. Fietsers worden omgeleid.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS