Aanpassingen Boterhoek

Vrijdag 12 juni 2020

Op 5 juni stelden we gedeeltelijk éénrichtingsverkeer in de Boterhoek in. We hebben besloten om de regel weer terug te draaien. Dit gaat in vanaf vrijdag 12 juni. We merkten dat deze maatregel niet het gewenste effect heeft, namelijk ruimte creëren om veilig te winkelen in de Boterhoek.

Voetgangers in beide richtingen

Het is dus weer mogelijk om in de Boterhoek in beide richtingen te lopen. Omlopen is voor bezoekers niet meer nodig. Wel blijft het verboden om fietsen in de Boterhoek te parkeren, zodat er meer ruimte is voor voetgangers. De basisregel om 1,5 meter afstand te houden, is voorlopig echter nog niet weg uit onze samenleving. Dat betekent minder ruimte in de winkels en op straat. We willen allemaal weer zoveel mogelijk ‘normale’ dingen oppakken, zoals winkelen of een terrasje pikken. Daarom vragen we iedereen in Best om elkaar de ruimte te geven, altijd en overal.

Publieksbegeleiders aanwezig

U kunt de komende tijd regelmatig publieksbegeleiders tegenkomen in de Boterhoek. Zij zijn er om bezoekers te informeren en vragen te beantwoorden.

Alleen samen lukt het

Er zijn altijd situaties die niet naadloos aansluiten bij de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. We doen een beroep op u: houd rekening met elkaar. Uiteraard in lijn met de richtlijnen van de Rijksoverheid. Samen zorgen we ervoor dat we op een veilige en rustige manier kunnen winkelen in de Boterhoek. Want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS