Gemeenteraad vergadert digitaal

Dinsdag 28 april 2020

Fysiek vergaderen is door de maatregelen rondom het coronavirus voorlopig niet mogelijk. Daarom vergadert de gemeenteraad van Best vanaf mei digitaal. Hierdoor kunnen belangrijke onderwerpen toch besproken worden en kan de raad besluiten nemen. Omdat de gemeente Best openbaarheid erg belangrijk vindt, zijn de vergaderingen live te volgen op internet via best.notubiz.nl. De raadsvergadering is ook te volgen op TV via Omroep Best.

Voorlopig staan de volgende digitale vergaderingen gepland:

• Woensdag 6 mei (20.00 uur) – Themasessie wonen
  • Maandag 11 mei (19.30 uur) – Raadsvergadering

Meer informatie over de geagendeerde onderwerpen en bijbehorende documenten vindt u op het raadsinformatiesysteem.

Inspreken

Ook bij de digitale vergaderingen kunt u gebruik maken van het inspreekrecht. Wilt u hier gebruik van maken? Meldt u zich dan van tevoren aan via raadsgriffie@gembest.nl. De griffie neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen

Heeft u vragen over een vergadering of over inspreken? Neem dan contact op met de griffie via raadsgriffie@gembest.nl of bel 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS