Uitkomst Quick Scan Lokale Democratie uitgesteld

Dinsdag 31 maart 2020

Een aantal weken geleden vroegen wij u om mee te doen aan de Quick Scan Lokale Democratie. Wij gaven hierbij aan de uitkomsten van dit onderzoek in april met u te delen. Door de maatregelen rondom het Coronavirus is dit helaas niet mogelijk. Op dit moment kan het gemeentebestuur namelijk niet bij elkaar komen om de resultaten en het vervolg intern te bespreken. Het delen van de resultaten en het vervolg met u is hiermee ook uitgesteld. Zodra dit mogelijk is, delen we de uitkomst alsnog via onze verschillende kanalen.

Bedankt voor uw deelname!

Samenwerken aan een nog betere democratie, dat is wat we met dit onderzoek willen bereiken. Uw antwoorden gebruiken we om de relatie tussen gemeentebestuur en inwoners te versterken en te vernieuwen. We zijn erg blij met alle reacties en willen u graag bedanken voor uw deelname aan de Quick Scan Lokale Democratie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS