Hoe gaat het met de democratie in Best?

Dinsdag 10 maart 2020

Weet u hoe besluiten worden genomen en hoe u hier invloed op kunt hebben? Wat vindt u daarvan? Is daar draagvlak voor? Ervaart u ruimte om mee te denken of mee te beslissen? Het gemeentebestuur wil graag uw mening weten over dit soort vraagstukken. Daarom nemen we deel aan de Quick Scan Lokale Democratie.

Laat van u horen!

Tot en met zondag 15 maart staat er een online vragenlijst voor u klaar. Vult u hem ook in? Dit kost ongeveer 15 minuten van uw tijd. Uw deelname is volledig anoniem. De uitkomsten maken we in april bekend.

Ook bestuurders en ambtenaren doen mee

Raadsleden, collegeleden en ambtenaren beantwoorden vragen over dezelfde thema’s. Zo brengen we in beeld of we er hetzelfde over denken.

Samenwerken aan een nog betere democratie

Dat willen we via dit onderzoek bereiken. Uw antwoorden gebruiken we om de relatie tussen gemeentebestuur en inwoners te versterken en te vernieuwen. Via deze website en sociale media houden we u op de hoogte van de resultaten en het vervolg.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS