Inwonerspodium gemeenteraad van start

Donderdag 5 maart 2020

Vanaf 2020 biedt de gemeenteraad inwoners de mogelijkheid om gebruik te maken van het inwonerspodium. Via het inwonerspodium kunt u in gesprek met de gemeenteraad over een door u gekozen onderwerp. Tijdens de raadsavond van maandag 16 maart staat het eerste onderwerp ‘Ruïne de Vleut’ geagendeerd voor het inwonerspodium. Deze bijeenkomst is openbaar.

Ga ook in gesprek!

Heeft u ook een vraag of onderwerp dat u graag eens wilt bespreken met de raad? Maak dan gebruik van het inwonerspodium. Het eerstvolgende inwonerspodium staat gepland op woensdag 6 mei. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, neem dan contact op met de griffie via raadsgriffie@gembest.nl of bel 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS