Vervangen mindervalidenschommel speelwadi Dijkstraten

Donderdag 27 februari 2020

In oktober 2019 zijn in de nieuwe speelwadi in Dijkstraten een aantal speeltoestellen afgezet met hekken. Op één toestel na zijn de toestellen begin november weer vrijgegeven zodat de kinderen weer volop konden genieten van het speelplezier. Eén toestel, de schommel, mocht helaas niet geplaatst worden in de openbare ruimte. Daarom hebben wij in overleg met de leverancier Replay Playground BV gekeken naar een vervangend toestel. Dit speeltoestel wordt vandaag en morgen geplaatst.
De schommel die verwijderd wordt was geschikt voor mindervaliden. Het nieuwe speeltoestel 'activiteitenparcours' is ook geschikt voor mindervaliden om op te spelen. Voor dit nieuwe toestel moet TÜV ook nog een certificaat afgeven. Tot het certificaat er is, zal rondom het nieuwe toestel nog een hek staan. We verwachten dat dit ongeveer twee weken duurt. Daarna kan iedereen genieten van alle speeltoestellen in deze nieuwe speelwadi.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS