Voordracht Ria van der Hamsvoord als wethouder

Vrijdag 17 januari 2020

Het CDA Best draagt unaniem Ria van der Hamsvoord-Huijbers voor als wethouder.  Dit als opvolgster van wethouder Wilma van der Rijt die voorgedragen is als burgemeester van de gemeente Brunssum.

Van der Hamsvoord (62) is een ervaren bestuurster en woont in Wintelre.  Zij is 12 jaar (van 2006-2018) wethouder geweest binnen het sociaal domein in de gemeente Eersel. Die portefeuille sluit naadloos aan bij de huidige portefeuille van wethouder Wilma van der Rijt. Het zijn de onderwerpen Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugd- en jongeren, Onderwijs en Kinderopvang, Welzijn, Volksgezondheid en Zorg en Armoedebeleid.

Installatie 9 maart

Tijdens de raadsvergadering op maandag 9 maart wordt afscheid genomen van wethouder Wilma van der Rijt en, na akkoord van de gemeenteraad, volgt de installatie van Ria van der Hamsvoord als nieuwe wethouder.

Namens CDA Best
Gaston Slagers
Fractievoorzitter

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS