Cursus Politiek Actief voor de gemeente: schrijf u in!

Dinsdag 7 januari 2020

Wilt u meer weten over de gemeente en de lokale politiek? Of bent u benieuwd wat een raadslid doet en of het misschien iets voor u is? Doe dan mee met de gratis cursus ‘Politiek Actief voor de gemeente’. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf uzelf snel in!

Wat leert u tijdens deze cursus?

De cursus Politiek Actief is voor mensen die misschien wel actief willen worden in de politiek maar nog niet precies weten wat de mogelijkheden zijn. U krijgt antwoord op vragen als: Wat doet de gemeente? Wat doet een raadslid? Hoe werkt de besluitvorming? Welke invloed heeft een inwoner op de besluitvorming? Ook krijgt u een training debatteren en ontmoet u raadsleden uit Best. Zo hoort u ervaringen uit de praktijk en traint u nuttige vaardigheden.

Programma

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Deze vinden plaats in januari en februari 2020. De bijeenkomsten duren van 19.30 tot 22.30 uur en vinden plaats in het gemeentehuis in Best, Dorpsplein 2. De cursus wordt verzorgd door ProDemos, het ‘Huis voor Democratie en Rechtsstaat’, uit Den Haag. Kijk op www.gemeentebest.nl/cursus voor inhoudelijke informatie over de cursusdagen.

Aanmelden

Heeft u interesse in deze cursus? Meld u aan door een e-mail te sturen naar raadsgriffie@gembest.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS