Landelijke naturalisatiedag

Dinsdag 10 december 2019

Op Koninkrijksdag, zondag 15 december, is de Landelijke Naturalisatiedag. Op deze dag zetten veel gemeentes de mensen die het afgelopen jaar het Nederlanderschap hebben verkregen, in het zonnetje. Dit jaar valt de Landelijke Naturalisatie dag op zondag. Daarom schuiven de feestelijkheden door naar maandag 16 december. 

Bijeenkomst

In Best zijn 35 personen door burgemeester Ubachs uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst.
De personen die afgelopen jaar in Best zijn genaturaliseerd worden in het bijzijn van hun familie/naasten feestelijk onthaald in het gemeentehuis. Daarnaast krijgen tijdens deze bijeenkomst nog vier personen de Nederlandse nationaliteit.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS