Gratis bloedsuiker meten bij Bestwijzer

Dinsdag 12 november 2019

Ieder jaar in de week van de diabetes kunt u bij Bestwijzer uw bloedsuiker laten meten. Dit jaar is dat op donderdag 14 november. U kunt dan gratis uw bloedsuiker laten controleren. Een goed suikergehalte in uw bloed is belangrijk voor uw gezondheid. Teveel suikers in het bloed zorgen ervoor dat het lichaam niet goed kan werken.
Gediplomeerde medewerkers verzorgen de meting. Dit doen ze met een eenvoudige vingerprik. U krijg direct de uitslag. Zo weet u meteen of uw bloedsuikergehalte op het juiste peil is. Is dit onverhoopt niet het geval dan informeren zij u over de te nemen stappen.

Tot 19.00 uur geopend

Om iedereen de gelegenheid te geven om langs te komen, zijn er twee momenten gepland. U kunt terecht in de ochtend van 09.00 – 12.00 uur en in de middag tussen 13.00 en 19.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken of nuchter te zijn.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS