Groen licht voor MFA Dijkstraten!

Vrijdag 25 oktober 2019

Op maandag 21 oktober is de overeenkomst gesloten voor de bouw van de multifunctionele accommodatie in Dijkstraten. In deze accommodatie komen 22 koopappartementen en kindcentrum Platijn. Kindcentrum Platijn is ontstaan uit de voormalige basisscholen Wilhelmina en De Schakel en kinderdagverblijf Korein.

De overeenkomst werd ondertekend door directeur John de Beijer van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen en burgemeester Hans Ubachs in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de school, kinderdagopvang en de architect van het gebouw Margriet Eugelink. 

Ondertekening MFA Dijkstraten

Planning

Met deze ondertekening is na lange tijd nu echt het startsein gegeven voor de ontwikkeling en realisatie van MFA Dijkstraten. Volgens Giesbers is er, op basis van eerste berekeningen, geen belemmering voor de nieuwbouw gelet op de huidige Europese stikstofregels en gaat ervan uit de aanvraag omgevingsvergunning nog dit jaar in te dienen. Start bouw staat gepland in het 2e kwartaal van 2020. Het gebouw wordt uiteindelijk voor het schooljaar 2021-2022 in gebruik genomen.

 

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS