Zonnepanelen onbetaalbaar? Nee hoor!

Dinsdag 27 augustus 2019

U wilt uw huis voorzien van zonnepanelen, maar u bent twijfelt nog in verband met de investeringskosten? Dat hoeft helemaal niet. Als u zonnepanelen via de Groene Zone koopt, wordt u volledig ontzorgd. Van het leggen van de panelen tot garantie en onderhoud.
Met De Groene Zone leent u geld van de gemeente om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. In 15 jaar lost u elke maand een stukje van de lening af tegen een laag rentetarief. Naast de energierekening, verlagen zonnepanelen ook de CO2-uitstoot!

Heeft u vragen?

Kijk op www.degroenezone.nl voor meer informatie. Op de website kunt u zich ook vrijblijvend aanmelden om mee te doen met de Groene Zone

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS