De Dieze en Batabrug afgesloten voor autoverkeer

Vrijdag 23 augustus 2019

Sinds maandag 19 augustus is naast de Dieze ook de Batabrug afgesloten voor autoverkeer. Hierdoor zijn het bedrijventerrein en Batadorp alleen via de Maas/Breevenbrug bereikbaar.

'Kort maar hevig principe'

We hebben gekozen om te werken volgens het 'kort maar hevig principe'. Met het kort maar hevig principe is er 2 weken forse overlast, maar voorkomen we afsluitingen over langere periodes. Door de wegen een korte periode af te sluiten voeren we veel werkzaamheden tegelijk uit. Dit doen we op zowel de Bataweg als de Dieze. Zo vervangen we het asfalt, plaatsen we nieuwe verlichting, leggen we de Slowlane aan en plegen we onderhoud aan de verkeerslichten.

Verkeersregelaars

We houden de verkeerssituatie goed in de gaten. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om ervoor te zorgen dat het verkeer zo goed mogelijk kan doorrijden. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er sprake is van extra reistijd. Zeker met de files op de A58 en het sluipverkeer dat daardoor over de Ringweg rijdt.

Tot en met 30 augustus

De werkzaamheden bij de Batabrug duren uiterlijk tot en met vrijdag 30 augustus. Mochten de werkzaamheden hier eerder klaar zijn, dan gaat de weg uiteraard direct open.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS