Winnaars Afvalbingo ontvangen prijs

Maandag 1 november 2021

Dinsdag 26 oktober was een mooie dag voor Buurtvereniging Batadorp uit gemeente Best. In de natuurspeeltuin van Batadorp ontvingen zij namelijk een cheque van 300 euro. Alle groepen die tijdens de World Cleanup Day van 18 oktober meededen aan de Afvalbingo maakten kans op deze prijs. Door stickers van getallen op de gevulde afvalzakken te plakken, konden de inwoners een unieke code maken en insturen. Uit de ingestuurde codes is een winnaar gekozen en dat was dit jaar buurtvereniging Batadorp! Gefeliciteerd!

Opruimactie

Met 10 volwassenen en 10 kinderen zijn zij op pad gegaan met afvalgrijpers, afvalzakken, veiligheidshesjes en handschoenen om gemeente Best een stukje op te schonen. Buurtvereniging Batadorp ontving uit handen van wethouder Rik Dijkhoff de cheque. Samen met 72 andere vrijwilligers heeft buurtvereniging Batadorp in totaal 42 volle zakken zwerfafval opgehaald! De gemeente is trots op alle inwoners die een steentje bijdragen aan een schonere gemeente Best. Het is fijn dat zo’n mooi initiatief inwoners kan samenbrengen om te helpen. We hopen dat de Landelijke Opschoondag volgend jaar ook zo’n succes wordt!

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS