Wegwerkzaamheden gemeente Best

Maandag 1 november 2021

Vanaf 1 november voeren we wegwerkzaamheden uit op verschillende plaatsen in onze gemeente.

Vernieuwen fietspad Hogekampenweg

Op 1 november starten we met het vernieuwen van het fietspad Hogekampenweg en omgeving. Het fietspad wordt verbreed en er komt nieuw asfalt op. Aan de Oude Sonsedijk en de Achterste Kampenweg voeren we op verschillende delen herstelwerkzaamheden uit. De werkzaamheden duren tot en met 26 november. Er is een omleiding voor fietsers geregeld.

Fietspad Ringweg

Van 1 november tot medio december werken we aan de fietspaden op de Ringweg, tussen de Willem de Zwijgerweg en de Heidebrug. Aan de kant van het Wilhelminapark wordt het fietspad vernieuwd tot een dubbel fietspad met tweerichtingsverkeer. Het fietspad dat aan de andere kant van de weg ligt, wordt daarna verwijderd. Omleidingen voor fietsers worden ter plekke aangegeven.

Nieuwe deklaag Willem de Zwijgerweg

Het gedeelte van de Willem de Zwijgerweg tussen de Zandstraat en de Industrieweg krijgt een nieuwe stille deklaag. De werkzaamheden duren van 1 tot en met 5 november. Borden geven ter plekke de omleiding aan.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS