Bladkorven en bladruimen

Dinsdag 12 oktober 2021

De herfst is ingetreden. Tijdens de periode van bladval vegen we in iedere wijk regelmatig. Daarnaast plaatsen we in de week van 11 oktober op diverse plaatsen in Best weer bladkorven. Uitgangspunt is dat de bladkorven op plekken staan vlakbij grote bomen van de gemeente die veel bladoverlast veroorzaken. De bladkorven legen we 1 tot 2 keer per week. U vindt de spelregels op de pagina bladkorven.

Locaties

De locaties van de bladkorven heeft de gemeente in overleg met het GOEB (Gezamenlijk Overleg Erkende Bewonersgroepen) bepaald. Daarbij zijn de verzoeken van bewoners meegenomen. U vindt de lijst met alle locaties op de pagina bladkorven. Op deze lijst staan ook de locaties vermeld waar de bladkorven dit jaar verdwijnen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0499. Is de korf vol en wilt u dat wij deze tussentijds legen? Belt u dan uiterlijk op donderdag naar het hiervoor vermelde telefoonnummer. Dan maken we de korf dezelfde week nog leeg.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS