Zonnepanelen kopen via de gemeente? Kom op 1 juni naar de digitale informatieavond

Dinsdag 25 mei 2021

Gemeente Best is één van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Wilt u meer informatie? Kom dan naar de digitale informatieavond op dinsdag 1 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden digitale informatieavond

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.degroenezone.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met deelnamelink (check ook uw spambox).

Hoe werkt het?

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Dit betekent dat u zelf geen aanbetaling hoeft te doen voor de zonnepanelen. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente.

Besparen vanaf de eerste maand

Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan uw maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie. Per gemeente is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS