Afspraak maken vernieuwd

Donderdag 8 april 2021

Via deze website maakt u eenvoudig en snel een afspraak bij de gemeente. Sinds woensdag 7 april maken wij gebruik van een nieuw systeem voor het plannen van de afspraken.

Naarmijnafspraak

Heeft u een afspraak gemaakt? Dan ontvangt u een e-mail met een afspraakbevestiging. In deze mail vindt u een link naar de website van ‘Naarmijnafspraak’. U hoeft niets te downloaden, ‘Naarmijnafspraak’ werkt volledig in de mobiele browser. Op de website kunt u nog eens bekijken wat u moet meenemen naar de afspraak. Ook kunt u indien nodig navigeren naar het gemeentehuis.

Aanwezig melden via uw mobiel

Daarnaast heeft ‘Naarmijnafspraak’ een andere handige functie. Eenmaal in het gemeentehuis aangekomen, kunt u zich - coronaproof - aanwezig melden met de button ‘Ik ben aanwezig’. U hoeft zich dan niet te melden bij de receptie, maar kan direct plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt vervolgens via uw smartphone en via de schermen in het gemeentehuis opgeroepen. In beeld verschijnt het nummer van de balie waar u naartoe moet.

Een afspraak maken

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS