Brabant geeft energie aan nieuwe projecten

Dinsdag 13 oktober 2020

Vanaf 15 oktober 2020 opent de subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’. De provincie Noord-Brabant is op zoek naar projecten ‘van onderop’ die de energietransitie in Brabant aantoonbaar versnellen.

Brabant geeft energie aan nieuwe projecten

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie is de provincie op zoek naar projecten die innovatief, opschaalbaar, deelbaar en enthousiasmerend voor Brabanders zijn. Bovendien wil de provincie dat er samenwerkingsverbanden ontstaan, die gezamenlijk een project uitvoeren. Reguliere verduurzamingsmaatregelen zoals, dak-, vloer-, gevel- en spouwmuurisolatie en zonnepanelen komen niet in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Lees meer over de subsidieregeling op de website van de provincie Noord-Brabant.