Gemeentehuis blijft open

Vrijdag 2 oktober 2020

Het gemeentehuis blijft open voor klanten, zodat de dienstverlening gewoon doorgaat zoals u gewend bent. Heeft u een afspraak op het gemeentehuis? Of wilt u iets regelen aan de balie? Dan bent u van harte welkom.
Heeft u klachten die kunnen wijzen op coronabesmetting, zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers en anderen om uw bezoek uit te stellen en niet naar het gemeentehuis te komen. Dat geldt ook als een van uw huisgenoten benauwd is of koorts heeft.

Digitale dienstverlening

Als u niet naar het gemeentehuis kunt komen, kunnen wij u wellicht toch helpen. Veel zaken zijn namelijk bij de gemeente online te regelen. Denk aan het doorgeven van een verhuizing, een melding voorgenomen huwelijk of partnerschap of het indienen van een bezwaar. Zo blijft ook in deze periode van aangescherpte coronamaatregelen onze dienstverlening verzekerd.

Voor alle vragen over corona en actueel nieuws: ga naar de website van de Rijksoverheid. Of neem contact op met het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur).