Coronavirus: richtlijnen voor uw afspraak bij de gemeente

Dinsdag 26 mei 2020

We helpen u graag in het gemeentehuis. Onze dienstverlening aan de balie gaat zoals altijd door. Uit zorg voor u en onze medewerkers hebben we enkele spelregels. Heeft u ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts? Dan vragen we u uit voorzorg om niet naar het gemeentehuis te komen. Blijf ook thuis wanneer een huisgenoot benauwd is of koorts heeft.

Verzetten of annuleren afspraak

Moet u uw afspraak verzetten of annuleren? Dat kan op twee manieren.

• Heeft u via mail een afspraakbevestiging ontvangen? Dan staat hierin een link om uw afspraak te annuleren. Daarna kunt u een nieuwe afspraak maken.
  • Telefonisch via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 14 0499.

Richtlijnen in het gemeentehuis

• Kom op tijd voor uw afspraak. Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat. Zo voorkomen we samen dat er te veel personen in de wachtruimte aanwezig zijn.
  • Kom zo veel mogelijk alleen.
  • Houd anderhalve meter afstand tussen andere klanten.
  • Betaal bij voorkeur met pin. Zo voorkomen we hand-op-hand contact.

Inrichting

We hebben enkele kleine aanpassingen in de hal van het gemeentehuis gedaan. Zo is in de wachtruimte het aantal zitplaatsen verminderd. Zo houdt u gemakkelijk afstand. Bij de balie zijn enkele plexiglasschermen aangebracht tussen u en de medewerker. We helpen u graag! Met deze maatregelen zorgen we er samen voor dat dit veilig kan. Alvast bedankt voor uw medewerking.