Aanslagbiljetten gemeentelijke heffingen

Woensdag 29 april 2020

Deze week ontvangt u de aanslagbiljetten gemeentelijke heffingen voor 2019/2020. Ook versturen we de aanslagbiljetten toeristenbelasting 2019. U ontvangt de aanslagen alleen wanneer u deze nog niet eerder van ons heeft ontvangen of wanneer uw situatie gewijzigd is, bijvoorbeeld door een verhuizing.

Openstaande bedragen

Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn er huishoudens en bedrijven die minder of geen inkomsten hebben de komende tijd. Het college komt inwoners en organisaties van Best graag tegemoet. Alle bedragen die nog open staan en waarvoor u geen volmacht voor automatische incasso heeft gegeven, hoeven daarom pas 1 oktober 2020 betaald te zijn. Dat geldt dus ook voor deze aanslagbiljetten.

Heeft u vragen hierover? Neem dan even contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 0499.