Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gemeente introduceert Sociale Kaart op PleinBest

Dinsdag 19 maart 2019

Bijna één jaar geleden lanceerde een groep actieve vrijwilligers uit Best, de zogenoemde ‘buurtverbinders’, het interactieve platform PleinBest. Binnenkort introduceren wij hierop de sociale kaart van Best. Daarover leest u hier meer.

Sociale kaart

De sociale kaart is er om inwoners, professionals en hun netwerk te helpen hun weg te vinden naar organisaties voor (professionele) hulp en ondersteuning. Op het terrein van welzijn, wonen en zorg in Best en omgeving. De informatie is ingedeeld op thema:

  • wonen en woonomgeving
  • gezondheid en zorg
  • opgroeien en opvoeden
  • ontmoeten en bewegen
  • geld en inkomen

Aanmelden mogelijk

Ons streven is om de sociale kaart zo compleet mogelijk te maken. Valt uw organisatie binnen een van deze thema’s? En bent u geïnteresseerd om uw organisatie toe te voegen aan deze kaart? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar socialekaart@pleinbest.nl

Informatiebijeenkomst 4 april

Wij nodigen u ook graag uit voor een informatieve bijeenkomst op donderdag 4 april. Graag vertellen we dan het een en ander over PleinBest.nl en hoe u zich optimaal presenteert op de sociale kaart.
Deze bijeenkomst duurt van 15.00-17.00 uur en vindt plaats in Bestwijzer (Zonnewende 173). Daarna is er tot 18.00 uur de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een drankje.
Bent u er ook bij? U kunt zich aanmelden via socialekaart@pleinbest.nl

PleinBest

Dit is een interactief platform van, voor en door bewoners, organisaties en ondernemers waarmee u elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Het biedt iedereen de mogelijkheid informatie op deze website te plaatsen en te bekijken.

PleinBest was één van de eerste resultaten uit het programma Samen op ons Best. Samen op ons Best staat voor een andere manier van samenwerken tussen inwoners, ondernemers, organisaties en ambtenaren van de gemeente Best. Voor meer informatie over Samen op ons Best: www.gemeentebest.nl/bewonersparticipatie

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu