Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gratis bloedsuiker meten bij Bestwijzer

Maandag 29 oktober 2018

Ieder jaar kunt u bij Bestwijzer uw bloedsuiker laten meten in de week van diabetes. Dit jaar is dat op donderdag 15 november. U kunt dan gratis uw bloedsuiker laten controleren. Een goed suikergehalte in uw bloed is belangrijk voor uw gezondheid. Teveel suikers in het bloed zorgen ervoor dat het lichaam niet goed kan werken.

Stichting Diabetesverwerking en Zuidzorg

Gediplomeerde medewerkers verzorgen de meting. Dit doen ze met een eenvoudige vingerprik. U krijg direct de uitslag. Zo weet u meteen of uw bloedsuikergehalte op het juiste peil is. Is dit niet het geval? Dan informeren zij u over de te nemen stappen.

Ook in de avond

Om iedereen de gelegenheid te geven om langs te komen, zijn er 3 momenten gepland. U kunt in de ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur terecht, in de middag tussen 13.00 en 17.00 en in de avond tussen 18.00 en 20.00 uur. Uiteraard zijn op alle momenten gediplomeerde prikkers aanwezig. U hoeft geen afspraak te maken of nuchter te zijn.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu