Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Koninklijke Onderscheiding Maria van Kollenburg

Zaterdag 7 april 2018

Zaterdag 7 april, tijdens de vrijwilligersavond van buurtvereniging de Heikant, ontvangt Maria van Kollenburg een Koninklijke Onderscheiding. Maria krijgt de onderscheiding bij gelegenheid van haar 25-jarig jubileum als bestuurslid. Zij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau (LON). Burgemeester Hans Ubachs reikt, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, de onderscheiding uit.

Het verbindende vermogen van Maria brengt veel samenhang in de buurtvereniging. Zij is de drijvende kracht achter veel activiteiten. Mede door haar tomeloze inzet heeft de buurtvereniging vorig jaar haar 70-jarig bestaan kunnen vieren. Naast de activiteiten bij de buurtvereniging is ze een actief en zeer gewaardeerd lid van de toneelvereniging van de KBO.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu