Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ondergrondse containers hoogbouw

Maandag 26 februari 2018

In 2017 zijn alle laagbouw adressen overgestapt op gescheiden afval inzamelen. Nu is de hoogbouw aan de beurt. We gaan hier restafval en PMD apart inzamelen met behulp van (ondergrondse) verzamelcontainers. Op veel plaatsen vervangen we de betonboxen door ondergrondse containers. We plaatsen ondergrondse containers voor restafval en PMD (plastic-metalen blikje-drankenkartons). Op de locaties waar al een ondergrondse container staat, plaatsen we een PMD container.

Planning

De planning is dat we half maart de eerste containers plaatsen. Vanwege de strenge vorst kan dit mogelijk vertragen. Voordat de werkzaamheden starten, informeren wij per brief de bewoners van het appartementencomplex.

Etensresten

Wilt u, als bewoner van hoogbouw, ook etensresten gescheiden inzamelen dan kan dat uiteraard. U kunt uw etensrestenemmer aanbieden op de dag dat in uw wijk de etensresten worden opgehaald. Kijk op www.afvalbest.nl naar de afvalkalender. De etensrestenemmer vraagt u aan bij de Servicedesk via het gratis telefoonnummer 0800 243 82 46.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu