Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gewijzigde opstelling weekmarkt tijdens carnaval

Dinsdag 23 januari 2018

Van zaterdag 27 januari tot en met zaterdag 10 februari 2018 is de opstelling van de weekmarkt gewijzigd vanwege festiviteiten rondom carnaval. De marktkramen die normaliter naast of achter het gemeentehuis staan, verplaatsen we naar de Hoofdstraat en Raadhuisplein.
Het gedeelte Raadhuisplein tussen de Rabobank en de Hoofdstraat is op zaterdag tussen 05.00 en uiterlijk 14.30 uur afgesloten voor verkeer. Er geldt dan ook een parkeerverbod voor de parkeerplaatsen aan deze weg. Verder is de Hoofdstraat vanaf de kruising met de Oranjestraat tot aan de parkeergarage van ’t Koetshuys afgesloten voor bestemmingsverkeer.

Bekijk de kaart met de gewijzigde situatie Markt tijdens carnaval 2018 (PDF, 230.9 kB).

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu