Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Rioolwerkzaamheden afslag Best-West klaar

Donderdag 12 oktober 2017

De werkzaamheden aan het riool bij afslag Best-West zijn klaar. Eind 2016 werden de op- en afritten van Best-West voor ruim één week afgesloten. Bij een routinecontrole werd zichtbaar dat het riool onder de op- en afritten bij de A2 onstabiel was. Er werden noodmaatregelen genomen.

Werkzaamheden

Werkzaamheden riool BestAannemer Strukton heeft de laatste 5 maanden het werk uitgevoerd. De werkzaamheden bestonden uit: het in een fabriek maken van de nieuwe betonnen buizen en putten, waarna de buizen door de zogenaamde ‘gesloten front boortechniek’ onder de toe- en afritten werden doorgeboord. Eerst werd aan de westzijde de boring gemaakt. Dit duurde tot de bouwvakvakantie. Na de vakantie werd het werk aan de oostkant uitgevoerd.

De oude leiding wordt op maandag 16 en dinsdag 17 oktober vol gezet met een soort cement en een gedeelte wordt verwijderd. De tijdelijke leidingconstructie over de weg, wordt tweede helft oktober verwijderd. Daarmee zijn de werkzaamheden klaar en beschikken we weer over een goed en veilig riool.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu