Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Werkzaamheden Erica, De Maas en De Dieze

Dinsdag 10 oktober 2017

Onlangs is gestart met het vernieuwen en herinrichten van de fietspaden op de Erica, De Maas en De Dieze. In eerste instantie is de Erica aan de beurt. Daarna volgen de fietspaden van de andere twee wegen. De werkzaamheden over het gehele tracé duren naar verwachting tot maart 2018.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden worden ter plaatse omleidingen ingesteld. Dit zorgt voor enige verkeershinder. We vragen hiervoor uw begrip.

In de eerste weken (tot en met 20 oktober) worden fietsers worden omgeleid vanaf de Breevenbrug richting de Beatrixbrug. Op de Beatrixbrug kunnen de fietsers over het kanaal oversteken naar het fietspad aan de westzijde van de Erica.

Tijdelijke afsluitingen

  • Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober zijn de kruisingen Erica/Bataweg, Erica/De Maas, De Maas/De Waal en De Maas/De Rijn om en om afgesloten.
  • Op donderdag 19 oktober is de Beatrixbrug en De Rijn voor enkele uren afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid over de Breevenbrug en De Waal.
  • Op vrijdag 20 oktober is de Breevenbrug en De Waal afgesloten. Het verkeer kan dan via de Bataweg en De Rijn rijden.

Verwijderen uitvoegstrook Erica

In de week van 16 tot en met 20 oktober wordt ook de uitvoegstrook op de Erica (richting De Maas) verwijderd. Deze strook was de afgelopen weken al met pionnen afgezet. Tijdens deze werkzaamheden is de Erica tijdelijk een eenrichtingsweg vanaf het noorden naar het zuiden. Het verkeer wordt omgeleid via de Ringweg en de Brem naar respectievelijk de Bataweg, de Maas of naar de Tormentil.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu