12 oktober: save the date!

Woensdag 6 september 2017

Samen op ons Best

Samen op ons Best staat voor een andere manier van samenwerken tussen inwoners, ondernemers, organisaties en ambtenaren. Voor meer ruimte voor inwonersinitiatieven en een andere rol voor de gemeente: als partner, faciliterend en verbindend. Voor lef tonen: de dingen anders (durven) doen en ons laten inspireren door vernieuwende opvattingen en goede voorbeelden van anderen. Gemeentelijke plannen zoveel mogelijk samen met inwoners en andere partners maken en uitvoeren, en werken aan wederzijds vertrouwen.

Platform

Eén van de acties uit het uitvoeringsprogramma van Samen op ons Best is het faciliteren van een (digitaal) platform voor heel Best. Een werkgroep van inwoners, organisaties en ambtenaren werken gezamenlijk aan deze actie. Ze willen met het platform zowel online als offline zichtbaar maken, verbinden en versterken wat er al is in Best. Zodat je snel kunt vinden wat er gebeurt en wat er wordt gedeeld. Je kunt dan nog beter gebruik maken van deze informatie en elkaar gemakkelijker ontmoeten en inspireren.

12 oktober: introductieavond

De werkgroep introduceert op 12 oktober de mogelijkheden van het platform. Samen zijn we namelijk op ons Best! Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een gezelliger, mooier en sterker Best nodigen we van harte uit. Dus wil je meer delen met mensen in jouw omgeving of voel je dat er veel meer uit jouw buurt te halen is? Meld je dan aan via www.hierinbest.nl!

Uitnodiging bijeenkomst 12 oktober