Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Rioolreiniging en inspectie wijken Kantonnier en Wilhelminapark

Vrijdag 25 augustus 2017

In opdracht van de gemeente Best wordt door Van den Akker b.v. uit Deurne het hoofdriool gereinigd en geïnspecteerd. Deze werkzaamheden vinden plaats van september tot en met december. Mede door invloed van weersomstandigheden kunnen we geen gedetailleerde planning van het tijdstip en locatie van de werkzaamheden aangeven. Bewoners van bovengenoemde wijken worden voor aanvang van de werkzaamheden nader geïnformeerd door middel van een brief die huis aan huis wordt bezorgd.

Rioolreinigingswagen

Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de riolering, wordt deze eerst gereinigd. Dit wordt gedaan met een speciale rioolreinigingswagen. Na het reinigen wordt de riolering geïnspecteerd met een zelfrijdende robotcamera. Er bestaat een kleine kans dat het tijdens de werkzaamheden gaat borrelen in wasbakken, afvoerputjes of toilet. Sluit daarom het deksel van het toilet. Daarnaast kan het voorkomen dat door onderdruk in het hoofdriool één van de stankafsluiters in een woning of bedrijfspand wordt leeggezogen. Dit kan worden opgelost door de kraan even open te zetten en/of het toilet door te spoelen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Van den Akker b.v. U kunt hen tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 0493 31 34 58.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu