Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Caravanwrak verwijderd aan Tongelreep

Vrijdag 2 juni 2017

Op dinsdag 30 mei is aan de Tongelreep in Best door een van onze buitengewoon opsporingsambtenaren een caravanwrak aangetroffen. Van dit wrak zijn de identiteitsgegevens verwijderd/onleesbaar gemaakt. Op grond vanĀ artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Best is het verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert, op de weg te parkeren. Met het oog op mogelijk vandalisme en/of brandstichting is besloten dit caravanwrak direct van de openbare weg te verwijderen en spoedbestuursdwang toe te passen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu