Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Geluidsoverlast tijdens evenement Aquabest op 11 maart?

Woensdag 8 maart 2017

Op 11 maart vindt het evenement Pussy Lounge plaats op het terrein van Aquabest. Dit evenement duurt van 12.00 tot 23.00 uur.

Provinciale milieuklachtencentrale

Heeft u geluidsoverlast van dit evenement? Dan kunt u contact opnemen met de Provinciale milieuklachtencentrale, via telefoonnummer 073- 681 28 21. U kunt ook het formulier Melding woon- of leefomgeving invullen. In dit geval zien wij uw melding op de eerstvolgende werkdag.

Meldlijn geluidsoverlast organisator evenement

Daarnaast is de organisator van het evenement te bereiken via een speciale meldlijn voor geluidsoverlast. Dit kan via telefoonnummer 0499-327 773. Deze meldlijn is ten tijde van het evenement bereikbaar.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu