Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Sportkantine en bedrijfsruimte te huur in sporthal Naestenbest

Maandag 27 februari 2017

Sportkantine

De sportkantine komt binnenkort te huur. De ruimte heeft een oppervlakte van ruim 200 m2. De inventaris kan in overleg met de huidige exploitant worden overgenomen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 maart aanmelden door een email te sturen naar s.hardorff@gembest.nl.

Bedrijfsruimte

Op de begane grond van de sporthal is een ruimte vrij van 115 m2. Indien gewenst kan deze ruimte nog met 20 m2 vergroot worden. De ruimte heeft een eigen ontvangsthal en toilet. Het is per direct te huur voor sportgerelateerde activiteiten of voor dienstverlening.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de verhuur van de sportkantine en bedrijfsruimte contact op met mevrouw S. Hardorff via telefoonnummer 14 0499.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu