Wat wilt u weten over statushouders?

Maandag 9 januari 2017

Het afgelopen jaar was er veel aandacht in de media voor de opvang en huisvesting van statushouders. Ook in Best worden statushouders gehuisvest. We leveren die bijdrage op basis van de verplichting die voor iedere gemeente geldt. Maar ook omdat we het belangrijk vinden een aandeel te nemen in opvang en huisvesting.

Inloopbijeenkomst 17 januari

Wilt u meer algemene informatie over de aanpak rondom opvang en huisvesting. Of wilt u weten hoe statushouders begeleid worden bij hun integratie? Dan bent u van harte welkom dinsdagavond 17 januari. Om 19.00 uur start dan in de Burgerzaal van het gemeentehuis een algemene inloopavond over dit brede onderwerp. Deze avond gaat niet over specifieke huisvestingslocaties.

Toelichting door vele deelnemers

Bij de huisvesting en integratie van statushouders zijn veel partijen betrokken. Tijdens deze avond kunt u uw vragen daarom stellen aan meerdere mensen zoals collegeleden en medewerkers van de gemeente, Welzijn Best-Oirschot en diverse woningcorporaties. Aanmelden is niet nodig. De avond sluit om 20.30 uur.