Wisseltrofee en Junior Award 2016

Vrijdag 6 januari 2017

Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie voor inwoners van de gemeente Best reikt het college van B en W de Wisseltrofee en de Junior Award uit. De Wisseltrofee is een aanmoedigingsprijs om initiatieven uit het bedrijfsleven en van de inwoners in het zonnetje te zetten. De initiatieven moeten bijdragen aan het welbevinden van velen. De Junior Award is een aanmoedigingsprijs voor een jeugdige inwoner uit Best. Hij of zij heeft een bijzondere prestatie geleverd en daarmee de gemeente Best landelijk of zelfs internationaal op de kaart gezet. De nieuwjaarsreceptie is dit jaar vrijdag 6 januari.

Wisseltrofee

Bijna Thuis Huis Best e.o. heeft in Best een bijna thuis huis onder de naam De Vlinder. Hier bevinden zich 2 appartementen voor mensen in de laatste fase van hun leven. Om uiteenlopende redenen kunnen zij niet thuis overlijden. Samen met de eigen huisarts en thuiszorg vormt een groep van ruim 70 vrijwilligers de kern van de zorg rondom de bewoner. Het college waardeert dit mooie en warme initiatief waarbij de kwaliteit van het leven voorop staat.

Uitreiking Wisseltrofee

Junior Award

Het college reikte de Junior Award uit aan Zoni Holzken, een jonge danser van topkwaliteit. Zoni danst bij de NADB.NADB en is de vertegenwoordiger van de danssport binnen de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF. Hij is achtvoudig Nederlands Kampioen ballroom en latin (10-dans) en drievoudig benelux kampioen ballroom en latin.

Met de keuze voor Zoni Holzken, zet het college deze jeugdige topdanser in het zonnetje.

Uitreiking Junior Award

Foto's: Sandra van Leuken Fotografie