Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Buurtbudget 2017: wat gaat ú ermee doen?

Donderdag 22 december 2016

Ook in 2017 is er weer buurtbudget beschikbaar. Voor het komende jaar een totaalbedrag van € 40.000. Wilt u in 2017 een financieel steuntje in de rug voor uw initiatief? Laat dan tijdens de komende feestdagen daarover uw gedachten alvast eens gaan. Is uw idee uitgekristalliseerd? Vul dan het aanvraagformulier in en stuur het naar buurtbudget@wbo.nl.

Verdeling budget

In 2017 is tot 1 mei een bedrag per wijk gegarandeerd beschikbaar. Na twee data, 1 maart en 1 mei, worden de wijkaanvragen beoordeeld en toegekend. Daarna worden de resterende bedragen samengevoegd. Hiervan kunnen alle bewoners gebruikmaken.

Meer informatie op pagina Buurtbudget

Op de pagina Buurtbudget leest u meer over het buurtbudget. Daar staan ook een overzicht van de beschikbare bedragen per wijk en het aanvraagformulier.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu