Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bouwgrond perceel Molenstraat

Dinsdag 20 december 2016

De gemeenteraad heeft een motie aangenomen om een prijsvraag uit te schrijven voor de verkoop van een perceel bouwgrond aan de noordzijde van de Molenstraat. Daarbij is onder andere de opdracht gegeven om minimaal 12 huur-en/of koopappartementen in de sociale sector te realiseren.

Duurzaam bouwen

We dagen de bouwende partij uit om duurzaam te bouwen en daarom een lagere EPC-waarde (energieprestatienorm) te realiseren. Daarnaast willen we graag een lift gerealiseerd zien, ook al schrijft het Bouwbesluit dit niet voor. Dit in het kader van het toegankelijk bouwen. Deze wensen worden fictief gewaardeerd bovenop de inschrijfprijs.

Opvragen verkoopvoorwaarden

Voor deze inschrijving is een brochure gemaakt. Hierin staan de verkoopvoorwaarden beschreven. U kunt dit document per e-mail opvragen bij de procesbegeleider van deze inschrijving: j.krijger@gembest.nl. Daarna versturen we u digitaal de brochure en bijbehorende bijlagen.

Documenten

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu